Om os

En virksomhed med flere års erfaring i magnetterapi

Horse Nova arbejder på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Siden begyndelsen i 2004 har vi allerede hjulpet en lang række glade og tilfredse kunder, som har fået et bedre liv med Horse Nova. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod.

Mere end 10 års erfaring med magnetterapi

Her hos Horse Nova Magnetterapi kan vi prale af at mere end 10 års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder at du får et solidt produkt med Horse Nova, netop fordi vi ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte os for spørgsmål eller bestilling.

Horse Nova er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for. Ønsker du at bestille eller leje Horse Nova? Eller har du yderligere spørgsmål til produktet, så er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi sidder klar til at hjælpe.

Horse Nova Magnetterapi’s mission og vision

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i magnetterapi til heste men også mennesker. Vores primære ekspertiseområder ligger i magnetterapi til heste. Udover dette kan vores produkt også hjælpe mennesker med lign. problemer.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med købet og det endelige resultat ved brugen af produktet. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere et professionelt produkt, der imødekommer vores kunders forventninger.