Horse Nova Magnetterapi
Thorsvej 35
7800 Skive

+45 5314 0793
horsenovaskive@gmail.com

Har du spørgsmål? Ring til 5314 0793
Om Horse Nova Magnetterapi
En virksomhed med flere års erfaring i magnetterapi
Horse Nova arbejder på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Siden begyndelsen i 2004 har vi allerede hjulpet en lang række glade og tilfredse kunder, som har fået et bedre liv med Horse Nova. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod.
Mere end 10 års erfaring med magnetterapi

Her hos Horse Nova Magnetterapi kan vi prale af at mere end 10 års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder at du får et solidt produkt med Horse Nova, netop fordi vi ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte os for spørgsmål eller bestilling.

Horse Nova er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for. Ønsker du at bestille eller leje Horse Nova? Eller har du yderligere spørgsmål til produktet, så er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi sidder klar til at hjælpe.

Horse Nova Magnetterapi’s mission og vision

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i magnetterapi til heste men også mennesker. Vores primære ekspertiseområder ligger i magnetterapi til heste. Udover dette kan vores produkt også hjælpe mennesker med lign. problemer.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med købet og det endelige resultat ved brugen af produktet. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere et professionelt produkt, der imødekommer vores kunders forventninger.

Anmeldelser
Det siger kunderne om produktet
5 stjerner på Facebook
“Enormt så stor forskel man mærker hos selv den raske hest som ikke lader til at være belastet. Jeg kan kun anbefale den! Også til mennesker…”
5 stjerner på Facebook
“Jeg besluttede mig for at give et skud på HorseNova og lejede apparatet i en måned, allerede efter 2-3 behandling kunne jeg se forskel i longearbejdet…”
5 stjerner på Facebook
“Jeg har haft Horse Nova på prøve i en god måned nu og jeg kan ikke forestille mig at skulle undvære den…”
Har du spørgsmål?
Horse Nova Magnetterapi - Thorsvej 35 - 7800 Skive
+45 5314 0793 - horsenovaskive@gmail.com
CVR 19323609
© 2018 Horse Nova Magnetterapi