Horse Nova

Magnet terapi til mennesker

Magnetterapi

En hjælp ved “folkesygdomme”-

Smerter knytter sig oftest til betændelstilstande, utilstrækkelig ilttilførsel og ophobning af affaldsstoffer i led og muskler og er i øvrigt tæt forbundet med mange af vores folkesygdomme såsom: Allergier, led- og gigtproblemer,, kredsløbsforstyrrelser, stofskiftesygdomme, infektionssygdomme, hudsygdomme, hovedpine og meget andet.

Magnetterapi er en anerkendt standardbehandling på mange klinikker og hospitaler rundt omkring i verden, og er ofte en naturlig del af et behandlingsforløb.

Behandling i eget hjem

som noget nyt i Danmark, kan du nu selv gennmfærer denne behandling, i dit eget hjem ved hjælp af Horse Nova. Fordelen er, at du kan tage en effektiv behandling, 1 til 2 gange om dagen, når du har tid. Dette er en billig og effektiv behandlingsform, hvor du er helt uafhængig af transport og tidsbestilling hos en behandler.

Smerter knytter sig oftest til betændelsestilstande, utilstrækkelig ilt tilførsel og ophobning af affaldsstoffer i led og muskler og er i øvrigt tæt forbundet med mange af vores folkesygdomme såsom

  • Allergier
  • Led- og giftproblemer
  • Kredsløbforstyrrelser
  • Stofskifte-sygdomme
  • Infektionssygdomme
  • Hudsygdomme
  • Hovedpine
  • Og meget andet

Man kan som fordel med HorseNovaen, bruge en effektiv behandlingsform i hjemmet 1 til 2 gange om dagen, når man har tid, hvor man samtidig er uafhængig af transport og tidsbestilling hos en behandler. HorseNova er nem og hurtig at påsætte.

Nem at anvende

Horse nova’ens transducere placeres på den del af kroppen, du ønsker at behandle: Knæ, ankler, håndled, eller andre områder.

Tryk på starttasten og Horse Nova’en gennemfører et standardprogram, på en ½ time.
Horse nova giver også mulighed for, at du kan lave dit eget personlige program.

Køb eller lej en Horse Nova

Du kan frit vælge om du vil købe eller leje en Horse Nova. Hvis du vælger at leje en Horse Nova, binder du dig ikke for en længere periode, men kan opsige lejeaftalen måned for måned.
Bestemmer du dig for at købe en Horse Nova i lejeperioden, går langt det meste af den indbetalte leje af på købsprisen.