Horse Nova Magnetterapi
Thorsvej 35
7800 Skive

+45 5314 0793
horsenovaskive@gmail.com

Har du spørgsmål? Ring til 5314 0793

Magnetterapi med Horse Nova

Magnet terapi til mennesker
Magnetterapi

En hjælp ved “folkesygdomme”-

Smerter knytter sig oftest til betændelstilstande, utilstrækkelig ilttilførsel og ophobning af affaldsstoffer i led og muskler og er i øvrigt tæt forbundet med mange af vores folkesygdomme såsom: Allergier, led- og gigtproblemer,, kredsløbsforstyrrelser, stofskiftesygdomme, infektionssygdomme, hudsygdomme, hovedpine og meget andet.

Magnetterapi er en anerkendt standardbehandling på mange klinikker og hospitaler rundt omkring i verden, og er ofte en naturlig del af et behandlingsforløb.

Behandling i eget hjem

som noget nyt i Danmark, kan du nu selv gennmfærer denne behandling, i dit eget hjem ved hjælp af Horse Nova. Fordelen er, at du kan tage en effektiv behandling, 1 til 2 gange om dagen, når du har tid. Dette er en billig og effektiv behandlingsform, hvor du er helt uafhængig af transport og tidsbestilling hos en behandler.

Smerter knytter sig oftest til betændelsestilstande, utilstrækkelig ilt tilførsel og ophobning af affaldsstoffer i led og muskler og er i øvrigt tæt forbundet med mange af vores folkesygdomme såsom
Allergier
Led- og giftproblemer
Kredsløbforstyrrelser
Stofskifte-sygdomme
Infektionssygdomme
Hudsygdomme
Hovedpine
Og meget andet
Man kan som fordel med HorseNovaen, bruge en effektiv behandlingsform i hjemmet 1 til 2 gange om dagen, når man har tid, hvor man samtidig er uafhængig af transport og tidsbestilling hos en behandler. HorseNova er nem og hurtig at påsætte.
Nem at anvende

Horse nova’ens transducere placeres på den del af kroppen, du ønsker at behandle: Knæ, ankler, håndled, eller andre områder.

Tryk på starttasten og Horse Nova’en gennemfører et standardprogram, på en ½ time.
Horse nova giver også mulighed for, at du kan lave dit eget personlige program.

Køb eller lej en Horse Nova
Du kan frit vælge om du vil købe eller leje en Horse Nova. Hvis du vælger at leje en Horse Nova, binder du dig ikke for en længere periode, men kan opsige lejeaftalen måned for måned.
Bestemmer du dig for at købe en Horse Nova i lejeperioden, går langt det meste af den indbetalte leje af på købsprisen.

Hejsa! Uha det er en lang fortælling, jeg har så mange positive erfaringer med horse Nova på både heste og mennesker også. Jeg bruger hestenes app. på mig selv jævnligt, da jeg har flere slags gigt, og det virker hver gang der er gigtangreb. En ældre kørehest på 23 år var helt dødsdømt pga. gigt, og kunne nærmest ikke gå. Han fik 10-12 behandlinger-en time hver dag i perioden med polerne øverst på halsen. Hver dag efter de første 5-10 min. faldt han i dyb søvn, med mimrende underkæbe imens behandlingen stod på. Og efter 3 gange ville han helst ikke have at jeg tog HN af hver dag, han blev ved at hive i mit speciallavede underlag, når jeg tog det af-ergo han kunne selv mærke at det gjorde godt. Det er ca. 2 år siden, og han går stadig som en 4-5 års hest og galoperer på folden, hvilket han ikke havde gjort i mange år. Han har lige været en uge for vogn på sommerferie, hvor vi også var med, det gik fantastisk. Så han får en HN (hygge- og vedligeholdelsestur en gang i mellem). Min egen spring/dressurhest har lige været dødsdømt, da han desværre har været forfangen 2 gange i år, og slet ikke kunne komme over det, han er 19 år, og jeg rider normalt en del stævner på ham. Jeg kunne slet ikke undvære min soulmate, og “gik amok” på ham med HN behandling, hvilket han nød vildt, og sov MEGET TUNGT under behandling. Nu efter 8 behandlinger både springer og går han dressur igen med fuld energi, han er ovenikøbet begyndt at være fræk, og jeg elsker det, det viser overskud. Så han får også hygge/vedligehold nu med HN. Alle vores heste 7 stk og 2 æsler får jævnligt en velværetur med HN, og alle viser tydelig fornyet energi af det. En veninde faldt i november 20 på staldgangen, og flækkede knæskallen. Hun lånte min HN og sad med den på knæet en time hver dag, i 14 dage, indtil hun skulle til kontrol. Det nye røngtenfoto viste at knæskallen var groet sammen på de 14 dage. Hvilket krævede en forklaring til hospitalet , men de havde set det før med magnetterapi, så de var ikke overraskede. Det var en lang beretning om noget af min erfaring med Horse Nova.
Annett Kalstrup Hansen
Priser på Horse Nova
  • Nypris på Horse nova

    Kr. 10.000,-
    Prisen er ex. moms.
  • Leje af Horse Nova * (30 dage)

    Kr. 2.000,-
    Prisen er ex. moms.
* Hvis du lejer en Horse Nova maskine og ønsker at købe den efterfølgende, vil din 30 dages lejebetaling blive fratrukket fra købsprisen.
Har du spørgsmål?
Horse Nova Magnetterapi - Thorsvej 35 - 7800 Skive
+45 5314 0793 - horsenovaskive@gmail.com
CVR 19323609
© 2018 Horse Nova Magnetterapi